Hæka


Love is like a bird
Stirring in my frozen heart
Trying to escape.

Þrándur Thoroddsen
 
Þrándur
1931 - ...


Ljóð eftir Þránd Thoroddsen

Hæka
Things unknown
To unlove
Forgotten love
For better or worse