Geðveiki
It thrives on anger, fear and pain
Crawling in around inside your brain
There’s nothing left to win or gain
You know it well that your insane.  
María Ólafsdóttir
1990 - ...


Ljóð eftir Maríu Ólafsdóttur

ófullkomin
Silence
Geðveiki
Loneliness