Í von um skáldamóð
Eitt er vaða í vísur dagsins,
í von um skáldamóð,
annað er vöndun verkalagsins
og vísan reynist góð.
í von um skáldamóð,
annað er vöndun verkalagsins
og vísan reynist góð.
Anno 2. jan. 2008