Hvergi e. Tórodd Poulsen
hugsanirnar
flóð og fjara
staðfuglinn
stingur af
heimilið hangir
í vindinum
flóð og fjara
staðfuglinn
stingur af
heimilið hangir
í vindinum
Tóroddur Poulsen (f. 1957), færeyskt ljóðskáld.