og síðan ekki meir e. Tórodd Poulsen
trén lykta
af timburmönnum
venjulegt ljóð
kemur slagandi
og stararnir þagna
af timburmönnum
venjulegt ljóð
kemur slagandi
og stararnir þagna
Tóroddur Poulsen (f. 1957), færeyskt ljóðskáld.