1. Ungi strákurinn
madur ungur átti annan mann
tvi er hann svona stór
tetta er tad eina sem hann kann
enda er hann líka mjór.


make my day beautiful..  
Sindri
1986 - ...


Ljóð eftir Sindra

1. Ungi strákurinn
Megnið varð um´ann