Guðbjartur Hannesson 2011
Vitnað hef til vondra níðingssála,
vandlætt ríkisstjórn lon og don.
Gagnast lítt til góðra mála
Guðbjartur ræfill Hannesson.
vandlætt ríkisstjórn lon og don.
Gagnast lítt til góðra mála
Guðbjartur ræfill Hannesson.
Velferðarráðherra 2011