Ruglubull!
As I sit
As I look through the dark dark window
As I remember how it used to be
As I remember how I always wanted it to be
I mumble about the life today
How I always cry
How I always feel sad
How I bow before my master
My master
My master who took everything away from me
I bow before him
Or else
He\'d take more  
Kirsa
1993 - ...
Drasl!


Ljóð eftir Kirsu

Lífið
Dauðinn
Á sunnudagsmorgni
Máttur minninganna
Ruglubull!