Feelings
I KNOW THE WIND IS BLOWING
BUT CANNOT FEEL IT IN MY HAIR
I KNOW THE SUN IS SHINING
BUT CANNOT FEEL IT IN MY FACE
I KNOW THE BIRD IS SINGING
BUT CANNOT FEEL IT IN MY EARS
I KNOW MY GIRL IS LOVING
BUT CANNOT FEEL IT IN MY HEART
 
H.Líndal
1966 - ...


Ljóð eftir H.Líndal

Eyðimörk
Dauðsmannsland
Svefninn
Feelings
Distance
Ást