Leiðindi
Mér leiðist
leiðist einvera
einvera er leiðinleg
leiðinleg einvera
ein vera er leiðinleg
tvær eru betri.  
Gunnsi
1964 - ...


Ljóð eftir Gunnsa

Samanburður
Druslan
Einn
Krossinn
Leiðindi
Ást
Drottning