About a boy
It\'s hard to tell your mind to stop loving someone
when your heart still does...

and if loving you is wrong...
I don\'t wanna be right.  
Nala
1988 - ...


Ljóð eftir Nölu

Blekking
Ég
Þrá
About a boy
I miss you
...
love you
Engin orð
Drullupollurinn Ég