dark
every thing is dark
i´m alone
i feel bad
im wheyting for somthing
im not shore what
still i wheyt

its getting darker
i cant see anything
i stand up
but quikly i sit down
i thing of what im wheyting for!!
im wheyting fore you  
gróa
1992 - ...


Ljóð eftir afsasdfas

bara smá
þú og ég
geðveiki á aðfangadag
dark