Hate&Love
I hate you

but i still love you

i allways hate you

but i allways love you 2

but i hate you more then anithing

but now i know i just love you 2 mouts ;*  
Bára Kolbrún Pétursdóttir
1992 - ...


Ljóð eftir Báru

Sorgartárið
Afhverju ég?
Ég elska þig enn!
Hate&Love