Black Fire
I am on fire
Burning bright
Feel my fire
See the light

I am on fire
Burning, dying
Touch the fire
Turning black

I’m turning black
Now you’re on fire
Flaming, burning
Soon turn black
 
Stefanía
1989 - ...


Ljóð eftir Stefaníu

Hughreysting
Memories Remain
Black Fire
Share Eternity With Me
Að Sakna
Vonleysi
Græðgi