Not here anymore
Seems like yesterday
I rode my bike down the street
Screaming with joy.
Seems like yesterday
I looked at my sister
-red hair and blue eyes-
for the first time
Seems like yesterday
I watched astupid movie
With my friends,
eating microwave popcorn.
Where am I now?
Not here anymore
-That’s for sure...
Seems like yestersday
I watched my sister
dancing in a new dress
with her best friend
Seems like yesterday
I pulled down my pants
and mooned the street
as people walked by my window
Seems like yesterday
I felt so lucky
as I kissed a girl
for the first time
Where am I now?
Not here anymore
-That’s for sure...
Seems like yesterday
I smiled at the future
-Happy
about what was to come....
Where am I now?
Not here anymore
-That’s for sure...