marta hin káta
marta hin káta er að fara koma
marta hin kátaer er orðin 40
marta hin káta býr í afríku
marta hin káta heldur stór veislu
marta hin kátaer er orðin 40
marta hin káta býr í afríku
marta hin káta heldur stór veislu
um konu sem heitir marta og býr í afríku
og er 40
og er 40