marta hin káta
marta hin káta er að fara koma
marta hin kátaer er orðin 40
marta hin káta býr í afríku
marta hin káta heldur stór veislu  
Sigríður júlía
1994 - ...
um konu sem heitir marta og býr í afríku
og er 40


Ljóð eftir Sigríði júlíu

marta hin káta
sápa
frændur mínir
múðalingurinn