Ligemeget.
Ligemeget hvor grim jeg ser ud,
synes du stadig jeg er pæn.

Ligemeget hvor mange dumme ting jeg laver,
ser du stadig op til mig.

Ligemeget hvor tit jeg brænder dig af,
aftaler du stadig ting med mig.

Ligemeget hvor tit jeg svigter dig,
stoler du stadig på mig.

Ligemeget hvor trist jeg er,
trøster du mig altid.

Ligemeget hvor sikker du er på det ..
har jeg ikke fortjent dig.


 
Möguleiki
1992 - ...
Samið um góða vinkonu.


Ljóð eftir Möguleika

Gelgjuskeiðið
Ógeðsleg
Fáviska
Fiðrildi
ég og þú, nákvæmlega ekkert.
Ligemeget.