Appreciative.
In the palm of my hand you are...white, round - beautiful. I close my eyes..wish you had aroma...

With my eyes closed..I can feel you as you run down my throat..now everything is going to get better.

I feel you in my blood..in my vains..
I feel it when you stop the nonsence in my head...so grateful.

Now I´m not scared anymore...
you help me ease the pain..so grateful.
My head doesn´t scare me anymore, not for now atleast...and I´m grateful.

Like the Master said:
"I have become comfortably numb"

And I´m grateful....
 
Dimma
1981 - ...


Ljóð eftir Dimmu

Fyrsta ljóð aldarinnar
Fiðrildasöngur
Ást
Fallinn Engill
Til þín
\"Minn eini sanni....\"
Þegar myrkrið víkur..
Regn
Maðurinn í eldinum
Grímur
Svefninn þinn langi
Draumar
Vonargeisli
Ókunna kona
Þakklæti
Ókunni maður
Dóttir mín
Spurning
Staðreynd
Þökk
Dánarfregn látinnar á \"lífi\".
Undarleg fegurð
....
Appreciative.
My wishingwell.
Manon
Þú og ég
Til þín II
Lífklukkan
Mín þrá (og annarra)
Heltekin.
"Mitt himnaríki"
"Náttúran"
"Sannleikur/ Von/ Trú - Vonbrigði."
"Hugmyndin um ástina"
"Litli strákurinn"
Til ömmu
Kveðja með söknuði.
Refsing?
"Reason to breathe?"