Nissen paa loftet -
Nissen op paa loftet,
er ikke sælig glad.
fordi for fjorten dage,
ikk´ har faaet nogen "fad"

Nissen op paa loftet,
fik i nat hektiskt marerit.
Han dromte det ad nu til jul
han faar intet Akvavit.

Nissen op paa loftet,
jubler nu og fejrer.
For til julegave fik,
femten kasse bajer.  
Óskar
1974 - ...
Danska


Ljóð eftir Óskar

Spurning ?
Þökkum þeim þrettán
Hárlos
Grá jól
24 - 12
Kaupa - jól
jóla ábót
Skellir - hurða
Nissen paa loftet -
X - mas
?? jól ??