"Reason to breathe?"
Searching for something...you call it soul..
How can one be so empty..?

Days go by, they're all the same..(someone show me the path that's mine.)

Remember the butterfly that lived in my soul? It flew away..it's gone...my soul doesn't breath anymore.

I know that what I'm doing is wrong...(but the days pass more quickly.)
That's what I need...my sanity is all I have left...(or is it?) and I can't afford to loose that too..

All my masks...You never know where you have me...(neither do I...)

Once I found a butterfly in my pocket...
I should hav made a wish...but I didn't.

Am I doomed forever..? Or can this breathless soul come to life again?  
Dimma
1981 - ...


Ljóð eftir Dimmu

Fyrsta ljóð aldarinnar
Fiðrildasöngur
Ást
Fallinn Engill
Til þín
\"Minn eini sanni....\"
Þegar myrkrið víkur..
Regn
Maðurinn í eldinum
Grímur
Svefninn þinn langi
Draumar
Vonargeisli
Ókunna kona
Þakklæti
Ókunni maður
Dóttir mín
Spurning
Staðreynd
Þökk
Dánarfregn látinnar á \"lífi\".
Undarleg fegurð
....
Appreciative.
My wishingwell.
Manon
Þú og ég
Til þín II
Lífklukkan
Mín þrá (og annarra)
Heltekin.
"Mitt himnaríki"
"Náttúran"
"Sannleikur/ Von/ Trú - Vonbrigði."
"Hugmyndin um ástina"
"Litli strákurinn"
Til ömmu
Kveðja með söknuði.
Refsing?
"Reason to breathe?"