Án titils.
Lurkum lamin,
blá og marin,
jörðu grafin,
héðan farin.  
Anita
1993 - ...
Brjóstumkennanlegur þankagangur.


Ljóð eftir Anitu

Blind
Án titils.
Misnotkun.
Ég er...
Fyrirgefðu mamma
....
Hugarórar