Freki drekinn
Hann er dreki drekinn sá freki
drekinn sá er frekur frekar
drekinn freki frekasti dreki
frekari en aðrir drekar
drekinn sá er frekur frekar
drekinn freki frekasti dreki
frekari en aðrir drekar
:)