My mind...
In my mind
In my dream
I am blind
by the stream.

In my head
In my soul
You are dead
And my love you stole

In my mind
In my soul
I was blind
By the love you stole

With your kiss
On my lips
I will miss
all your ships

With my love
in your heart
It comes from above
Don’t tear it a part
 
Anna María Olsen Poulsen
1987 - ...
Smá hugarleikfimi...


Ljóð eftir Önnu Maríu Olsen Poulsen

I don't know... But love hurts...
Draumur
Sagan af Ingu
Sárindi og reiði...
Mamma & Pabbi
Hvað gengur á??
Blind Justis
My mind...
Why???
Söknuður Stúlkunnar
Hrifning
Lífið
Ástin
Þreyta
Myrkrið