Så...naiv
Hun var så naiv, og nem at skue
Som et hus med åbne døre
Menneskernes nemme due
Intet kunne hun tilsløre
- Til sidst -
Hendes hus blev tømt
alle ting og sager væk
nu intet var tilbage
det var ej så skønt
- Men -
Til fornuft nu hun kom
Dørene smækkede i
Begyndte at samle igen
Denne gang?.andre ting.
Pragtfulde sager , men
dog ikke nødvendigvis
de rigtige, eller de forkerte.
- Værdier -
Hun er ikke den som hun var
Men hun tabte det vigtigste
Tilliden og troen til andre
Nu er hun den som hun ikke var
Heldigvis ??..Uheldigvis
 
Jona Ryan
1955 - ...


Ljóð eftir Jonu Ryan

Gjöf
Ljóð eru...
Min bedstefar
Dagur kviknar.
Heimsókn um kvöld
Vi glemmer at lytte.
Heimþrá
Ljósið mitt
Ventetid
Kolrugluð ást.
Bestu skáldin
Jeg vil hjem
Sem betur fer
Vinnan mín og eldri borgarar
hjartasár
Du er den...
Blómið
Ef allt er dimmt..
Töfrandi nætur
Í draumi..
Einkennilegt..
Djúpin
Angist þín
Så...naiv
Nyt liv
Hálar brautir
Hrópandi sál
Frónar óður
Kaldhæðnin
Strönd minninganna
Þú sjálf
Eitt andartak
Gamle dage
Það er vaknað
Hafsins hugarheimur
Harpen er i himmelen
....og þó
han døde i går
Hvað skal velja...
smakkast illa..
lykillinn
Hvenær?
Hve fögur er nóttin....
Hækur.
Far vel veröld
Óskin...
Jólakveðja
ég veifaði hjartanu......
Þú