Looking
life is beautieful
life is sweet
even better
if we meet

take me home
take me far
even though
i dont know were we are

life is short so dont let go
yes is maybe and no is no
give us a kiss..i want your soul
 
Hólmfríður.
1975 - ...
25.02.04


Ljóð eftir Hólmfríði

Æska.
tilgangur lifsins
Óskrifað blað.
16.04.93
isl.212
Trúðurinn.
Ævintýri.
Looking
the End
Byrjun.
Tilfinning.
Grimmd
The show
Spádómur.
Þráhyggja.
Distance.
Waiting.
Hamingja.
Changes