Love
To my daughter and my son in law

Love can make you happy,
love can make you glad
love can make you lonesome
and love can make you sad
Some are even sorry
for love they've never had

Love is a thing to cherish.
love is a thing to share.
Let your love not perish,
lend it extra care,
so love stops you being lonely,
so love will make you whole.

Such love will enhance your gladness,
such love will make you rich.
Such love will lessen your sadness.
Such love will lessen your itch,
for something that doesn't matter,
or something that doesn't exist.  
Þórhallur Hróðmarsson
1942 - ...


Ljóð eftir Þórhall Hróðmarsson

Augun þín
Ástríða
Bæn
Hugrekki
Minni kvenna
Kántrýkvöld
Tjara
Matarást
Spor í sandi
Vor
Vonin
Vegur sannleikans
Vitið meira
Kynferðislegt áreiti
Atómljóð
Áramótin 1999 - 2000
Hamingjuforskrift
Heilagur tilgangur
Unaðsstund
Love
Hvers vegna ertu ei hér?
Trú
Saskia
Breytingaskeiðin
Fyrsta ástin
Átt og misst
Einstakur koss
Óskastund
Höfuðpaurinn
Þögul ást
Steinninn